Lezingen | Konijnenadviesbureau Hopster
Wist je dat je konijnen zindelijk kan maken? Als je dat weet, zou je dan nog een konijn alleen maar in een hok zetten? Een konijn in een hok kan niet tegemoet komen aan zijn natuurlijke basisbehoeften en wordt daardoor onhandelbaar of apathisch. Dankzij de correcte huisvesting, verzorging, opvoeding én training geef je je konijnen de kans op een volwaardig leven en worden het leuke huisdieren die je niet meer zal kunnen missen. Wil je weten wat jij kan doen om je konijnen te helpen? Hopster is er voor jou en je konijnen.
Konijnen, verzorging, huisvesting, training, zindelijkheidstraining, opvoeding, binnenhuiskonijnen, buitenhuiskonijnen, groepsdieren, ram, voedster, sterilisatie, castratie, konijn in huis, verrassend huisdier
14905
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-14905,page-child,parent-pageid-14913,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Lezingen

Huisvesting van konijnen

+ / – 1,5u 

Ben je aan het overwegen konijnen in huis te halen? Heb je al konijnen en wil je meer weten over de correcte manier van huisvesten van konijnen?

 

Tijdens deze lezing van Konijnenadviesbureau Hopster leer je alle belangrijke aspecten van de huisvesting van konijnen die je gemakkelijk kan toepassen in je eigen huishouden.

Verzorging van konijnen

+ / – 1,5u

Ben je aan het overwegen konijnen in huis te halen? Heb je al konijnen en wil je meer weten over de correcte verzorging van konijnen? Heb je vragen over het gedrag van jouw konijnen?

 

Tijdens deze lezing van Konijnenadviesbureau Hopster leer je alle belangrijke aspecten over de verzorging van konijnen die je gemakkelijk kan toepassen op je eigen konijnen.

Train je konijn

+ / – 1,5u

Ben je aan het overwegen konijnen in huis te halen? Heb je al konijnen en wil je weten hoe je de band met je konijnen kan versterken?

 

Tijdens deze lezing van Konijnenadviesbureau Hopster leer je hoe je nu precies je konijnen kan opvoeden en trainen.

Vraag een offerte aan via het contactformulier.

Algemene Voorwaarden