Contact | Hopster vzw
Wist je dat je konijnen zindelijk kan maken? Als je dat weet, zou je dan nog een konijn alleen maar in een hok zetten? Een konijn in een hok kan niet tegemoet komen aan zijn natuurlijke basisbehoeften en wordt daardoor onhandelbaar of apathisch. Dankzij de correcte huisvesting, verzorging, opvoeding én training geef je je konijnen de kans op een volwaardig leven en worden het leuke huisdieren die je niet meer zal kunnen missen. Wil je weten wat jij kan doen om je konijnen te helpen? Hopster is er voor jou en je konijnen.
Konijnen, verzorging, huisvesting, training, zindelijkheidstraining, opvoeding, binnenhuiskonijnen, buitenhuiskonijnen, groepsdieren, ram, voedster, sterilisatie, castratie, konijn in huis, verrassend huisdier
1452
page-template-default,page,page-id-1452,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive,elementor-default

Heb je vragen over huisvesting, verzorging, training, hersenwerk, kinderen & konijnen en/of het koppelen van konijnen? Maak dan hier een afspraak! Download ook alvast het GRATIS ebook “Konijn in huis? Een verrassend huisdier!” met de belangrijkste informatie over het houden van konijnen. Ook op onze blog vind je pareltjes aan informatie.

 

Hopster vzw heeft als uitvalsbasis Glabbeek (tussen Leuven, Aarschot, Tienen en Diest) maar is actief over heel Vlaanderen. Voor dringende zaken kan je mij altijd telefonisch bereiken op: 0498/76.24.70.

 

Contacteer mij

 

VOLG MIJ OP SOCIAL MEDIA

 

 

BEZOEK MIJ

 

 

DONATIES

 

Laat me weten wat je mijn informatie waard vindt en steun Hopster vzw! Dankzij jullie donaties kan ik de activiteiten van Hopster vzw verder zetten en het welzijn van onze geliefde konijnen en hun sympathieke baasjes blijven verbeteren. Dit is uiteraard geheel vrijblijvend maar steeds welkom.

 

Rekeningnummer Hopster vzw:

IBAN: BE19 7360 4064 7512; BIC: KRED BE BB (KBC Bank)

Ondernemingnummer: BE0678.655.451

 SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

Algemene Voorwaarden